THE FUTURE IS GREEN OR NOT AT ALL

Från västkusten with Love. I Sverige har vi lärt oss att älska naturen och ta hand om vår planet. Vi är beslutsamma att skapa nya sätt att skydda vår vackra värld. Därför kompromissar vi inte, vi ser till att ni får det absolut bästa materialet och att det levereras i designade plastfria förpackningar så ni kan både prestera på banan och se till att framtida generationer kan få uppleva en härlig runda med sina vänner.

ST. ANDREWS COULD BE UNDERWATER BY 2050

Golfindustrin gör för närvarande inte tillräckligt för att bidra till att säkerställa en mer hållbar framtid för planeten. År 2050 spås St:Andrews golfbana ligga under vattenytan. Hållbarhet är den enskilt största utmaningen för golfen, likväl som för hela planeten. Det kommer vara helt avgörande för golfspelare, huruvida vi tar ansvar för miljön och skapar förutsättningar för att kunna utöva golf både nu och i framtiden. Det här är en utmaning vi antar, för oss som lever nu och framtida generationer.

SAY NO TO SINGLE USE PLASTIC

PLAST FÖRPACKNINGAR
Över 95% av engångs golfprodukter så som golfhandskar och golfpeggar levereras med någon form av plastförpackning. Denna förpakning kastas iväg direkt vid användning av produkten.

PLAST I VÅRA HAV
Varje minut dumpas en sopbil av plast i våra hav.

WHEN TRADITION MEETS FASHION

På One Golf strävar vi efter att skapa unika och väldesignade golftillbehör som sticker ut på banan. Med en önskan att ge golfvärlden något den saknade; högkvalitativa designade golftillbehör med en twist av modern stil samtidigt som vi tar hänsyn till miljön. Utvecklade för att hjälpa dig att se bra ut, må bra och spela bättre. Vi designar produkter för utmanarna, banbrytarna, vinnarna. Vi designar produkter för spelarna. 

GAME CHANGERS

Vi är fast beslutna att göra saker på rätt sätt och inspirera andra inom branschen att göra detsamma.

MINSKA ENGÅNGSPLASTEN.
Bambu är en naturlig mirakelprodukt som är stark och hållbar och ett miljövänligt alternativ till plast. Vi tar det steget längre med att inte producera någon plast alls vid leverans av våra peggar.

ETT HÅLLBART ALTERNATIV TILL KLUBBARNA.
Vi erbjuder våra samarbetsklubbar möjligheten att göra sina egna produkter mer miljöanpassade än förrut. Go green or go home.

GER HÅLLBARHET INOM GOLF EN RÖST.
Vi är fast beslutna att ge en plattform och röst till våra hållbarhetspartners.